Betonlook

Bent u op zoek naar de perfecte stijl voor uw nieuwe keuken? Laat u inspireren en ontdek meer over de betonlook keuken!

WAT IS EEN

Betonlook keuken

Wanneer u houdt van een modern interieur, is de betonlook keuken de perfecte stijl voor u! In deze stijl worden namelijk vaak de donkere kleuren van het beton gecombineerd met lichte keukenonderdelen of accessoires. Dit zorgt voor een prachtig contrast!

Inspiratiemagazine aanvragen

MOODBOARD

materialen

Beton

Grijstinten

Witte accessoires

De betonlook keuken bij

Hellen en Peter
betonlook keuken

Hellen en Peter wonen in een prachtig appartement in Delft. Beiden houden ze van een stoere en robuuste stijl. Daarom hebben zij gekozen voor een betonlook keuken. Door gebruik te maken van niet al te donkere grijstinten, blijft de keuken groot en ruim ogen.

Momenteel is de betonlook keuken erg populair. U kunt de look zo extreem maken als u zelf wilt. Zo is het mogelijk om de look niet al te donker te maken, zoals Hellen en Peter hebben gedaan. Maar wanneer u van donker houdt is het wel mogelijk om juist te kiezen voor donker beton. Kortom, er is veel mogelijk met deze stijl!

Wat ook een mogelijkheid is, is om niet uw keuken in de betonlook stijl te laten maken, maar de vloer. Hierdoor kunt u verschillende keukenstijlen met elkaar combineren. Zo kan er bijvoorbeeld een moderne keuken geplaatst worden met een betonlook vloer. Dan worden beide stijlen toch nog gecombineerd! Verder is het mogelijk om met diverse accessoires uw keuken geheel naar uw wens te stijlen. Doordat grijstinten met vrijwel elke kleur mooi staan, kunt u regelmatig afwisselen wat accessoires betreft.

Bent u ook fan geworden van de betonlook keuken? Maak dan snel een afspraak bij Küchen-Dump en laat u inspireren! Onze Keukenspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomkeuken.

Inspiratiemagazine aanvragen
betonlook keukenbetonlook keukenbetonlook keuken

Doe inspiratie op

blader door

Geïnspireerd geraakt?

Droom verder

Droomt u al over die nieuwe keuken? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen door middel van onze 3D-tekeningen. Geheel gratis én vrijblijvend.

Maak een gratis 3D tekening