Oops...
Slider with alias showroom-nieuw not found.

PLAN UW VEILIGE SHOWROOM AFSPRAAK
IN ÉÉN VAN ONZE 41 VESTIGINGEN.

Sani-Dump zit door heel Nederland! Kies de vestiging die bij u om de hoek zit.

Via de kaart van Nederland aan de rechterkant en de vestigingen aan de linkerkant van deze pagina kunt u een showroomafspraak bij één van onze vestigingen maken. Sani-Dump neemt alle maatregelen en adviezen van het RIVM strikt in acht en we houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze winkels zijn geopend en u bent harte welkom om langs te komen! We doen er alles aan zodat u veilig onze winkels kunt bezoeken. Ziet u het niet zitten om langs te komen? Bekijk dan onze andere twee andere mogelijkheden!

[show-map id=’1′]

ZIET U HET ONDANKS ONZE MAATREGELEN NIET ZITTEN OM LANGS TE KOMEN? DAN BIEDEN WIJ U TWEE ANDERE OPTIES AAN:

Afspraak buiten openingstijden

Veel van onze vestigingen bieden de mogelijkheid om een afspraak te maken buiten de normale openingstijden. U kunt dan met een gerust hart naar uw afspraak zonder u zorgen te hoeven maken over drukte in de winkels.

Tijdens de afspraak bieden wij dezelfde service aan die u van ons gewend bent. Samen met u maken wij, indien gewenst, een 3D-ontwerp en voorzien wij u van een degelijk advies.

Afspraak buiten openingstijden

Advies en 3D-Ontwerp Op Afstand

Wij bieden u onze Afspraak op Afstand aan. Door middel van een video verbinding komt u in contact met één van onze adviseurs. Hij of zij kan al uw vragen beantwoorden zodat u verder kunt. Wij zullen u op afstand de service bieden zoals u die van ons gewend bent.

Dit betekent ook dat er een 3D-ontwerp live voor u kan worden gemaakt.  Zo komen wij samen tot een ontwerp en schetst u een beeld van hoe de toekomstige droombadkamer eruit komt te zien.

Advies op afstand